Betonsteen

Voor sierbestrating is de betonsteen toch wel de meest bekende en ook de meest gebruikte. De betonstenen zijn in vele varianten te verkrijgen. Kleuren en formaten, slijtlaag of toplaag van fijn split. Zomaar wat mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

Het grootste gedeelte van de betonstenen heeft echter het nadeel dat deze niet kleurecht zijn. Er is gewerkt met kleurstoffen en dat wordt na een aantal jaren zichtbaar. De steen zal fletser van kleur gaan worden. Alleen de stenen met een split toplaag zullen hun kleur beter houden omdat dit een natuurproduct is. Met de kleinere formaten stenen kunnen prima ronde vormen gemaakt worden terwijl je met de grote formaten juist een rustig en strak uiterlijk kan creëren.

De uiteindelijke keuze van de steen is toch een persoonlijke afweging. U wilt er immers jaren van kunnen genieten.

 

Bekijk hier de voorbeeldfoto's

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers