Keramiek

De laatste tijd is de keramiektegel voor buiten heel erg in opkomst. Het meeste worden de tegels van Italiaanse import gebruikt. Deze tegels zijn van de beste kwaliteit, kleurecht en krasvast. De tegels zijn 2 cm dik en dit maakt ze geschikt voor buiten. Het voordeel ten opzichte van een natuursteen tegel is, dat deze kermamiektegels altijd perfect aan de maat zijn.

De tegels zijn voorzien van een anti-sliplaag en kunnen worden verwerkt in bestratingssplit of in vloerenspecie. Wel moet er worden gewerkt met een voeg. Momenteel zijn er vele kleuren en motieven te verkrijgen.

Laat u goed informeren voordat u tot aankoop over gaat.

 

Bekijk hier de voorbeeldfoto's

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers