Hartelijk welkom bij Trendhoveniers

Trendhoveniers, uw tuin, onze passie!

Welkom op de website van Trendhoveniers.

Trendhoveniers is een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat bekend staat in de regio midden-Limburg. Graag willen wij u op deze website kennis laten maken met onze manier van tuinieren. U kunt hier inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuin. Wij bieden u een totaal-oplossing. Of het nu gaat om aanleg of om onderhoud, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Zo heeft u maar met één aanspreekpunt te maken en dat is voor u als klant van Trendhoveniers wel zo prettig.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ook na de aanleg kunt u op ons rekenen. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk voor u oplossen.

Ook in het onderhoud van uw tuin willen wij graag uw partner zijn. Het snoeiwerk is vaak een lastige en vervelende klus. Wij helpen u graag. Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw mooie tuin.

Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of wilt u meer informatie, laat het ons dan weten. Maak gebruik van het contactformulier of pak de telefoon en bel.

Wij zijn u graag van dienst.

Veel kijkplezier!

Bezoek ook eens onze Facebook-pagina en like ons!

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers