Hartelijk welkom bij Trendhoveniers

Aanplanten

In de wintertijd is het ideaal om beplanting in de tuin te zetten of om te verplanten. De groei van de planten staat in deze periode stil en dus zal de plant er weinig ongemak van hebben. De plant kan nu op zijn gemak wortels maken zodat deze in het voorjaar gelijk uitlopen.

Door te planten/verplanten in de winter heeft de plant een kleine voorsprong in het voorjaar. Echter als er vorst in de grond zit kan er niet geplant worden. Als er ijs tegen de wortels komt zal de plant het niet overleven. Voor bomen is dit de enige tijd dat er geplant kan worden. Zorg ervoor dat de bomen vóór april in de grond staan. Zodra er blad aan de bomen komt zal de boom teveel verdampen en is de kans van slagen een stuk kleiner.

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers