Natuursteen

Natuursteen is niet meer weg te denken uit de tuin. De laatste jaren wordt er op allerlei manieren natuursteen verwerkt in een tuin. Voornamelijk natuursteen tegels worden veel gebruikt. Grote maten tegels zijn erg populair. Hierdoor wordt een rustige uitstraling gecreëerd. 

We kennen vele soorten natuursteen die gebruikt worden voor terrassen zoals hardsteen, graniet, basalt, marmer, travertin en leisteen. Tegenwoordig is natuursteen in verschillende prijsklassen te verkrijgen zodat het voor iedereen mogelijk is geworden om natuursteen toe te passen.

De terrassen die wij maken, leggen we altijd in de specie. Alleen op deze manier bent u er van verzekerd dat u jaren plezier van uw terras zult hebben. Ook voor verhoogde borders of muurtjes is er van alles op de markt qua natuursteen. Mooie strakke blokken of juist een ruwe gekapte blok, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren u graag.

 

Bekijk hier de voorbeeldfoto's

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers