Kunstgras

De laatste jaren is kunstgras erg populair aan het worden. In de zomer altijd een mooi groen gazon zonder te beregenen. Nooit meer gras maaien. Alleen maar genieten.

De keuzemogelijkheden uit verschillende soorten gras is de laatste jaren sterk toegenomen. De kleur en lengte van het gras is naar uw wens te verkrijgen.

Echter voordat het zover is moet er wel wat gebeuren. Het aanleggen van kunstgras vereist een compleet andere aanpak dan het inzaaien van een gazon of het leggen van graszoden. Er moet worden gezorgd voor een stabiele en waterdoorlatende ondergrond. Hiertoe wordt eerst een laag teelaarde uitgegraven en een laag straatzand aangebracht. Deze zorgt ervoor dat het water goed wordt doorgelaten. Vervolgens wordt een stabilisatiedoek aangebracht waardoor er geen gaten in het cunet (= uitgegraven zandbed) worden getrapt.

Dan kan het kunstgras worden gelegd. Het is hierbij van belang dat er geen naden zichtbaar zijn. Zand of rubberen korrels zorgen ervoor dat het gras goed rechtop blijft staan bij het belopen en prima op zijn plek blijft liggen.

Neem gerust eens contact op voor meer informatie of vul het  contactformulier in.

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers