Specialiteit: de Koi-vijver

Het aanleggen van de ideale Koi-vijver is een specialiteit van Trendhoveniers. Ontstaan uit het houden van de Japanse Koi als grote hobby, hebben wij inmiddels ruime ervaring met het aanleggen van de perfecte Koi-vijver.

Vaak wordt gedacht dat het onderhoud van een Koi-vijver erg intensief is. Wij denken hier anders over.
Wanneer van tevoren goed wordt nagedacht over de keuze van de vijver, filter en de aanleg hiervan, kunt u veel tijd besparen op het onderhoud.

Graag geven wij u hierin het juiste advies op maat.

Wij hebben de mogelijkheid om vijverfolie ter plaatse op maat af te werken (sealen). Hierdoor worden plooien en naden gladgestreken waardoor vuil zich er niet in kan ophopen. 

 

Bekijk hier de voorbeeldfoto's

Bekijk hier een video-impressie van een Koi-vijver, aangelegd door Trendhoveniers

 

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers