Zwemvijvers

Water in een tuin blijft altijd fascineren. Je raakt er nooit op uitgekeken. 

Tegenwoordig wordt een vijver vaak voor meerdere doeleinden gebruikt. De zwemvijver is sterk in opkomst en razend populair. In de zomer lekker zwemmen in uw eigen tuin en ook nog kunnen genieten van prachtige vissen die in de vijver zwemmen.

De ervaring leert wel dat we in Nederland wel met een filterinstallatie moeten werken om jarenlang gegarandeerd te zijn van helder water. Op deze manier kunnen optimale waterwaarden gegarandeerd worden. Laat u goed informeren voor dat u aan zo'n project gaat beginnen. Hierbij geldt dat voorkomen beter is dan genezen.

Trendhoveniers helpt u graag met het uitwerken van uw wensen en het realiseren ervan in de praktijk.

 

Bekijk hier de voorbeeldfoto's

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers